Hyperkonvergenssi

HCI

  • Yksinkertaistavat ja helpottavat järjestelmien ylläpitotehtäviä

  • Lähes rajaton ja lineaarinen skaalautuvuus

  • Lisäävät merkittävästi konesalien ketteryyttä

  • Osa tiekarttaa matkalla kohti hybridi-pilveä

Hyperkonvergenssi on erittäin nopeasti yleistynyt, seuraavan sukupolven konesalien palvelin- ja tallennusratkaisu. Hyperkonvergenssi on ohjelmistokeskeinen ratkaisu, jossa yhdistetään laskenta, virtualisointi, tallennusverkko ja tallennus yhdeksi helposti hallittavaksi ja lineaarisesti skaalautuvaksi kokonaisuudeksi. Nämä ohjelmisto-ohjatut laitteistoalustat rakennetaan teollisuusstandardin mukaisista laitteista. 

Hyperkonvergoidut ratkaisut yksinkertaistavat ja helpottavat järjestelmien ylläpitotehtäviä – esimerkkinä yksi ylläpitonäkymä koko järjestelmälle ja koko järjestelmää koskevat yhteiset päivitykset. Toinen tärkeä lupaus on lähes rajaton ja lineaarinen skaalautuvuus, jonka toteuttaminen käytännössä on helppoa ja nopeaa. Hyperkonvergoidut järjestelmät lisäävät merkittävästi konesalien ketteryyttä tarjoten paitsi omasta konesalista pilvimäisen käyttökokemuksen, myös mahdollisuuden hyödyntää julkisten pilvipalveluiden resursseja. Hyperkonvergenssi on osa tiekarttaa matkalla kohti hybridi-pilveä. 

Lue lisää Nutanixista, johtavasta hyperkonvegenssiratkaisusta täältä.

Lue lisää Hybridi-pilvestä täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.